Rennie & Renato reizen door azie
Door: Rennie & Renato
Blijf op de hoogte en volg Rennie
08 December 2008 | Nederland, Voorburg
7 jaar geleden waren wij samen op vakantie in Maleisië en reden wij van penang naar kuala lumpur onderweg hadden we het er over dat die vakantie wel een van de laatste vakanties samen kon zijn aangezien mijn vader dacht dat ik later alleen nog maar met vrienden op vakantie zou gaan. ik zei dat dat vast niet zo zou zijn maar voor de zekerheid maakten we samen de afspraak dat als ik 18 zou worden dat we dan samen een wereldreis zouden maken.
ik ben inmiddels 18,en heb nu de tijd om op reis te gaan. samen met mijn vader vertrek ik dan ook over ongeveer 10 uurtjes richting jakarta. Onderweg maken we wel nog even een tussenstop. Namelijk in kuala lumpur! en laat dat nou net de stad zijn waar het idee om deze reis te maken eigenlijk is ontstaan. Toeval?? of heeft een hogere macht hier iets mee te maken?? :-) in ieder geval ben ik blij jullie te kunnen vertellen dat wij, na een aantal maanden te hebben gewacht,we nu echt weg kunnen naar het land waar mijn familie vandaan komt.
op deze site zullen wij proberen jullie zo goed mogelijk te informeren naar onze avonturen in het verre oosten!
Ren & Ren
Veeel plezier samen!
X -
08 December 2008 - 09:19
Annemargreet:
Ik wens jullie veel plezier en geniet ervan
Groetjes uit het noorden -
08 December 2008 - 11:22
Laura:
Veel plezier Ren!! XX -
08 December 2008 - 13:08
Deborah:
Nou maak er maar een leuke tijd van!:D tot snel xxx -
08 December 2008 - 13:12
Hey, super leuk! Geniet ervan & veel plezier!! Xx -
08 December 2008 - 14:49
Herman:
Dag Rennie,
Veel plezier samen en komen 'wereldwijs' terug.
Groeten aan Renato -
09 December 2008 - 13:49
Maria:
Ha Rennie en Renato,
Mooi geschreven profiel, het belooft een mooie reis te worden.
Heel veel plezier en geniet ervan.
XXXmama -
10 December 2008 - 08:35
Marianne Weil:
Het klinkt nu al fantastisch en dit is alleen nog maar de start! Geniet ervan samen, liefs Marianne