Foto's, Strand, Mojito's en Oud & Nieuw - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Rennie Roos - WaarBenJij.nu Foto's, Strand, Mojito's en Oud & Nieuw - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Rennie Roos - WaarBenJij.nu

Foto's, Strand, Mojito's en Oud & Nieuw

Door: Rennie

Blijf op de hoogte en volg Rennie

04 Januari 2009 | Cambodja, Phnom-Penh

na heerlijk oud & nieuw te hebben gevierd op het prachtige strand van bali. hebben we nu definitief afscheid moeten nemen van indonesie. na 3 vermoeiende dagen zijn we vandaag aangekomen in siem reab, cambodja. de komende 5 dagen zullen wij hier de prachtige tempels van "angkor wat" bewonderen. op hyves heb ik voor jullie wat nieuwe foto's geplaats. ze staan niet op volgorde maar aan de titels kan je wel afleiden wat of waar het is.

groetjes

ren

• 04 Januari 2009 - 18:41

Maria:

Het nieuwe jaar goed begonnen? Leuk om jullie 's nachts te spreken, feestvierend op het strand van Bali.
    Hier was het erg koud maar wel gezellig in Crazy piano's.

Fijn dat jullie goed in Cambodja zijn aangekomen. Ben heel benieuwd hoe het daar is. Wat een mooie foto's en wat heeft Candra een mooie uitstraling.
    Renato, zorg je goed voor jezelf? Op sommige foto's zie je er wel heel moe uit, of was dat de dag na oud en nieuw?

Heel veel plezier en op naar nieuwe dingen.

Liefs,
    Maria

• 05 Januari 2009 - 00:18

Liesbeth:

Lieve Renato, rust wat uit je ziet er zo moe uit op de foto's. Ben je de hele dag in touw, of ben je nog steeds met je werk bezig. Ontspan en geniet van je vakantie want die heb je wel verdiend.Groeten aan je zoon en hoop dat je nog een geweldige tijd in Cambodja zult hebben, xxx
    Ik mis je wel.

• 09 Januari 2009 - 15:08

MIke:

Een beetje rustig aan met de chickies he Ren en Ren!!!

; )

• 10 Januari 2009 - 01:13

Johan:

Hallo Renato, bedankt voor de tip, leuk om te zien waar jij allemaal met je zoon bent geweest.
    Als je terug bent dan moeten wij gauw wat afspreken want dan wil ik wel even de foto's bekijken. Goede reis en geniet met je zoon van Malysie en omgeving

• 14 Januari 2009 - 14:24

Mary:

Hallo Renato en Rennie

Dank voor de kaart van mount Bromo waarop ook jullie www.adres stond. Dus nu ga ik het allemaal eens goed bekijken. Maar eerst wilde ik even reageren en de lieve groetjes doen!

Mary/Rob

• 15 Januari 2009 - 07:19

Thomas:

Hoi Jongens!

Hoop dat het allemaal goed gaat met jullie, nog een paar dagen en jullie zijn weer terug in het koude kikkerlandje.. Trek je winterjas maar alvast aan, want warm is het hier niet;-)..

Geniet van de laatste dagen!

Groetjes, ook namens de rest,

Thomas

Rennie

Reis 3: Opnieuw zal ik afreizen naar Yogya om daar te gaan studeren. Het komende half jaar staat volledig in het teken van de Indonesiche taal & cultuur, een gegeven dat weer voor een hoop mooie verhalen zal zorgen. Reis 2: In juni vertrek ik naar Indonesië om mijn kennis van het Bahasa Indonesia te verbeteren, dit alles doe ik voor mijn opleiding, Talen & Culturen van Indonesië te Leiden. Reis 1: 7 jaar geleden maakte ik samen met mijn vader de afspraak dat als ik 18 zou worden, we samen een wereldreis zouden maken. nu ben ik 18 en gaan we daadwerkelijk op reis. het zal een reis worden die we allebei nooit meer zullen vergeten.

Actief sinds 08 Dec. 2008