Once Again I Got Proven Wrong!
Door: Rennie
Blijf op de hoogte en volg Rennie
11 Augustus 2011 | Nederland, Voorburg
Als je bijna een jaar lang naar iets toewerkt en zoveel tijd en energie stopt in hetgeen dat je wilt bereiken is het zo ontzettend zuur als je een week van te voren te horen krijgt dat er weer iets mis is. Tijdens de voorbereiding kwam ik veel obstakels tegen die vervelend waren maar die uiteindelijk wel opgelost konden worden. Toen ik eindelijk van mijn universiteit toestemming kreeg om te gaan dacht ik echt YES! Nu kan er niks meer misgaan. Once again I got proven wrong! Tot mijn verbazing ziet het er nu dus naar uit dat ik a.s. Dinsdag niet kan vertrekken! Waarschijnlijk zal het nog wel een maand duren voordat ik weg kan. Zo zie je maar weer dat niet altijd alles loopt zoals jij dat wilt. Misschien is het wel voorbestemd dat ik nu niet weg mag, misschien staat de Merapi op springen, misschien stort het vliegtuig waarmee ik zou vliegen wel neer of misschien heb ik alleen maar domme pech. Wat het ook is, het zorgt in ieder geval weer voor slapenloze nachten en een hoop onnodige stress.
Op dit moment heb ik niet echt een idee wat ik kan doen, ben ik machteloos en kan ik alleen maar afwachten op een goed resultaat.
De tijd zal het leren
Salam,
R
11 Augustus 2011 - 15:33
Fred Roos:
Ja Ren, wat valt er nu te zeggen ?
Een ding is zeker bij The Rose Family is altijd wat.
Nooit gaat er iets zoals het moet zijn.
Heel veel sterkte en geduld.
Je OOM
Fred -
12 Augustus 2011 - 19:14
Ton Soekarman:
hoi Rennie,
Natuurlijk ga je binnenkort terug naar Indonesie,even geduld dan komt alles weer goed.Ken je niet een leuke vriend die even voor jou een verblijfs
vergunning kan regelen.Wij zullen voor
je duimen!!!!!!! Veel succes wij vinden
het leuk om je weer te volgen
Boy en Ton -
13 Augustus 2011 - 00:15
Renato:
Ja, Ren wat een gedoe om een papiertje te krijgen. Maar gelukkig had ik voor je een annuleringsverzekering afgesloten, nu is het aan jou wat je gaat doen. Ik zou er voor kiezen om toch a.s. Dinsdag te vertrekken en dan terug te komen over drie weken, kun je onder tussen alles regelen, en heb je vast een onderkomen en je kan wat je geleerd hebt alvast in praktijk brengen. Maar goed morgen 13 aug komen je vrienden afscheid nemen, onder het genot van een heerlijke BBQ. Geniet er van, en Maria en ik zijn er altijd voor je. Liefs papa -
15 Augustus 2011 - 20:52
Renato:
Oke Rennie dat wat een hele moeilijke beslissing die je vanmorgen hebt genomen, maar wel de juiste. Om voor 10 dagen naar indonesie te vliegen en dan weer terug naar Nederland zou alleen maar onrust hebben veroorzaakt. En geluukig kwam de E mail van Megan , dat je pas de 12 sept gaat beginnen. helemaal goed, zo mis je ook geen lessen. succes de komende dagen met het verkregen van je visum
Gr Papa -
07 September 2011 - 14:15
Renato:
Hoi Ren, zo dadelijk gaan wij jou naar schiphol brengen met te veel bagage, ben echt benieuwd hoe jij dat gaat regelen. Ik wens je een prachtige tijd in Indonesie en dat je veel mensen ontmoet om samen te studeren en te reizen. Het gaat je goed en wij bellen via de computer, liefs Papa